BONAMI.CZ │DOPLŇKY DO MÉHO NOVÉHO NEHTOVÉHO STUDIA

neděle, prosince 03, 2023

Všechny vás moc zdravím!

Na tuhle chvíli jsem se těšila ze všeho nejvíc. Až bude vše ve studiu hotové a budu ho moc doladit drobnými doplňky, které dají celému prostoru pocit útulna a mé klientky se v něm budou cítit příjemně. 

Z takových těch větších "akcí", jako bylo třeba tapetování, už je vše hotové. Chybí mi jen dotisknout plakáty do rámečků a ty následně pověsit na zeď. Potom už mi schází jen jedna komoda, která bude sloužit (její horní část) jako zázemí pro občerstvení nebo uvaření kávy či čaje. Skříňky a zásuvky zase perfektně poslouží pro uložení náhradního materiálu a dalších pomůcek pro nehtovou modeláž. Každopádně si na ni budu muset ještě chvíli počkat, protože dodací doba byla 4-6 týdnů. No, nevadí. 

Chuť jsem si spravila alespoň doplňky, které mi přišly z webu Bonami.cz. Jedna z posledních věcí, co mi ještě chyběla, byl věšák na kabáty nebo bundy. Původně jsem si představovala nějaký černý navrtaný ve zdi, každopádně s časovým vytížením mého muže jsem volila tu jednodušší variantu, a to volně stojící věšák. A řeknu vám, že je to možná ještě lepší, než ten vrtaný. Teď už jen k němu pořídím nějaký kobereček, protože v tomto počasí je nutné se ve studiu přezout, tak na odložení bot a prostor pro návleky nebo papučky. 

S tím zimním obdobím a počasím mi došlo, že mi vlastně chybí u dveří rohožka. Volba byla tedy jasná. Líbilo se mi jich hodně tematických, na podzim s dýní, na Vánoce se sobama, ale mít na každé roční období jinou se mi úplně nechtělo. Vyhrála proto neutrální varianta s nápisem Hello. Jsem z ní nadšená. Už mi přišlo několik ohlasů, že je to nejhezčí rohožka na patře :D Což mě samozřejmě těší. 

Dál už jsem se zaměřila na drobné doplňky. Naprosto mě uchvátily dva tmavší skleněné svícny, které se mi perfektně hodí na konferenční stolek k sedačce a černé misky se zlatým lemováním. Když pořádám školení, tak se přesně takové mističky skvěle hodí na drobné občerstvení. Neodolala jsem ani několika svíčkám, které zároveň provoněly kompletně celý balíček, když mi přišel. A radost jsem si udělala pevnější plátěnou taškou s motýli. Tohle je u mě naprosto nepostradatelná věc. Snažím se nekupovat igelitové tašky v supermarketech. Ty papírové se mi většinou pokaždé podaří roztrhnout, takže se snažím mít v kabelce nebo v autě nějakou takovou, do které bych snadno mohla naházet nákup nebo věci, které zrovna potřebuju někam přemístit. 

Těmito věcmi rozhodně nekončím a moc se těším, čím dalším studio dozdobím.

Mějte se krásně!

Veronika

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři