TISKAŘÍK.CZ│OBRAZY DO MÉHO NOVÉHO STUDIA

středa, července 19, 2023

 Ahoj krásky,

kdo mě sleduje na Instagramu, tak ví, že momentálně zařizuji další provozovnu, kde budu moci nabídnout své služby a dělat vaše ruce krásnějšími. Co si ovšem budem - není to jen tak. Od května jen běhám po úřadech, vyřizuji vše potřebné, kupuji nutné vybavení, ale konečně mohu říct, že už se blížím k cíli a od září budu moct oficiálně spustit provoz.

To běhání po úřadech ovšem brzy vystřídá ta příjemnější část. Zařizování. Už teď do prostor chodím hrozně ráda. Zatím se jen kochám a nasávám vůni čerstvé výmalby a novoty, ale postupně objednávám a nakupuji nábytek, který bude nedílnou součástí provozovny. Přiznám se, že stále tam toho víc není, než je. To nejdůležitější ale mám. Kávovar :D Tyto prostory budou jiné tím, že velikost místnosti mi nabízí i dostatek prostoru na zázemí pro skupinová školení, které bych taky ráda spustila začátkem září. 

Už teď jsem ale přemýšlela nad tím, čím ty velké holé zdi zaplnit a naskytla se mi báječná myšlenka. Za poslední dva roky jsem se zúčastnila nehtové soutěže Czech nail cup, kam jsem tvořila postery (plakáty) na zadané téma. Řekla jsem si, že si je zvěčním a tak jsem si je nechala na eshopu Tiskarik.cz vytisknout na plátně. Pokud se zase rozhodnu soutěžit a některý z posterů by se umístil, hodlám si ho opět takto zvěčnit a přidat mezi dosavadní. Mám v plánu je umístit na zeď, kde by bylo právě zázemí pro školení a proložit je ještě něčím. 


Nemůžu se dočkat toho, až bude místnost kompletně vybavená a zařízená tak, jak bych si představovala. V tomhle je ještě kus cesty přede mnou, ale když vše dopadne alespoň z části tak, jak mám namyšleno, bude mi to stačit ke spokojenosti :) 

S obrazy jsem moc spokojená! Není to první obraz, který doma mám. Nechávala jsem si udělat i obrazy domů, kdy nám jeden zdobí obývák a další máme u schodiště. Určitě mohu doporučit, navíc na eshopu bývají i slevy na různé produkty, tak neváhejte mrknout. 

Mějte se krásně!

Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři