TISKAŘÍK.CZ│OD CERTIFIKÁTU PO VIZITKU

středa, července 27, 2022

Ahoj krásky,
jak si užíváte léto? Mě dovolená teprve čeká, ale letos se nikam do zahraničí nechystáme, budeme si užívat krás Česka, absolvujeme několik výletů a tropy hodláme přečkat na zahradě v bazénu, který v takovém letním počasí opravdu bodne. 

I když jsem si nějakou dovolenou ve studiu vyhradila, tak jako tak se v něm budu nacházet. Od září se totiž naplno vracím po mateřské dovolené do práce a už teď se nesmírně těším. Úplně bez mučení přiznávám, že pět let doma s dětmi mi úplně stačilo a moc se těším na tu změnu, která mě čeká. 

S plnohodnotným provozem mě ale zatím čeká spoustu povinností. Chci nechat udělat na hygieně test sterilizátoru, ať je vše v pořádku pro případné kontroly, studio důkladně uklidit, protřídit kompletně všechny věci a nepotřebné vyhodit, zajet si do Ikee, koupit jeden velký policový díl na všechny věci a spoustu dalších nezbytností, které mi tam zrovna padnou do oka a spoustu dalšího. Nějaké věci chci i přestěhovat a zkrátka mít studio připravené na provoz a zároveň z něj udělat místo, kde se budou zákaznice cítit dobře a bude to pro ně příjemně strávený čas. 


Další novinku, kterou bych ráda od září naplno rozjela, je školení. Nehodlám se ovšem (alespoň zatím), pouštět do nějakých velkých věcí. Moje představa je taková, že budu nabízet školení základů modeláže, protože zjišťuju, že právě na úplných základech většina začínajících nehtařek pokulhává. Těžko říct, jaká je kvalita rekvalifikačních kurzů jinde, ale za mě byla úplně katastrofální. Nenaučila jsem se prakticky nic a dokonce mi bylo i doporučeno, jít si zaplatit "ten papír", díky kterému budu moct rozjet živnost a potom si zajdu na nějaké školení, kde už mě naučí co a jak, Docela bída, že? Někdo se mě ptal, jestli bych já sama nechtěla poskytovat rekvalifikaci uznávanou MŠMT, ale nemám to v plánu. Upřímně jsem ani nezjišťovala, jaké podmínky je třeba splňovat nebo co celkově je k tomu potřeba. Navíc, když jsem viděla, jak se na mojí rekvalifikaci ženský střídaly jak na běžícím pásu, tak to asi není úplně to, o co bych stála. Já budu informace a zkušenosti raději předávat hezky v klidu a s pocitem, že jsem se vám dostatečně věnovala a předala jsem vám vše, co jsem mohla. 

Když už jsme u toho školení, i tady je potřeba oběhnout nějaký úřad a ledasco zařídit. Každopádně, na jednu velmi příjemnou část jsem se moc těšila a to na výrobu certifikátů za absolvované školení. Samozřejmě, že jsem projela nesmírné množství šablon, které mi nabízely nejrůznější grafické editory, ale pořád to nebylo ono. Nakonec jsem se rozhodla oslovit grafičku Darju Sedláčkovou, které jsem řekla svoji představu a její výtvor už můžete vidět na fotce. Mám to být překreslená já ještě před tím, než jsem dlouhé vlasy nad zadek vyměnila za šmrncovní mikádo :D Mně se tenhle kreslený styl hrozně líbil a z výsledku jsem byla moc nadšená! 

O samotný tisk se postarala firma Tiskařík.cz, odkud bych si ještě ráda nechala udělat vizitky s novým logem mého studia, protože zatím mám ještě několik kousků úplně prvotních, kdy jsem ve studiu měla přes celou zeď tapetu se vzorem zebry, tudíž jsem tento vzor promítla i na reklamní a propagační materiály. Dál mám v plánu i objednací kartičky pro mé zákaznice, hrnečky s logem a protože jsem s Tiskaříkem měla možnost spolupracovat už v budoucnu, i tentokrát jsem využila možnost nechat si zvěčnit nové rodinné fotografie a z jedné nechat vyrobit fotoobraz


Vzhledem k tomu, že si tvořím i takovou svoji pracovnu se zázemím pro modeláž nehtů, mám v telefonu nespočet inspirací, jak by výsledek mohl vypadat. Zatím mě čeká docela dost práce, i když to nejhorší, malování a úklid, už mám za sebou. Každopádně se nemůžu dočkat, až budu místnost dolaďovat posledními detaily. Líbil by se mi i nějaký stolní kalendář s fotkami mojí práce. V nabídce můžete také tvořit nejrůznější fotoknihy, kterou bych chtěla letos dát k narozeninám svojí mamince, tak doufám, že by ji udělala radost. 

Zároveň bych chtěla pochválit moc milý zákaznický servis. Cokoliv jsem potřebovala vyřešit, zeptat se apod. stačilo napsat email a nic nebylo problém. Takže pokud chcete fotky, fotoobrazy a další produkty z vašich fotografií, určitě na web mrkněte. 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři