Šperky Pilgrim - www.eppi.cz

středa, června 18, 2014

Ahoj krásky,
jak jsem slibovala, dnes tu pro vás mám jednu recenzi, která se výjimečně nebude týkat kosmetiky. Ráda bych zrecenzovala šperk od firmy www.eppi.cz a konkrétně se jedná o náramek z řady Pilgrim.


Kolekce šperků Pilgrim (celá kolekce se objeví po rozkliknutí odkazu PILGRIM) nabízí velmi originální designové provedení od špičkových dánských návrhářů, kteří si potrpí na originalitě a jedinečném provedení.

Celá kolekce se nese v duchu přírody. O náramky s květinami nebo prsteny s motýli zde není nouze. Výběr je skutečně široký. V kolekci můžete najít originální náramky, prsteny ať na ruku či nohu, náušnice, přívěsky, spoustu broží, náhrdelníky nebo dokonce i ozdoby do vlasů v podobě různých čelenek.

Z nabízených šperků mě nejvíce oslovil tento květinový  náramek, který je velmi zajímavě provedený. Barevně je laděn do skutečně hodně světloučké zelené a střed květu tvoří modré krystaly.

Na samotném náramku je celkem pět květů, které se liší svoji velikostí a jsou prokládány drobnými lístečky. Konce náramku zapečetily drobní motýlci, kteří ke květinám neodmyslitelně patří a k náramku se tak hodí.

Velké plus určitě je dostatečně dlouhý řetízek, díky kterému si tak budete moci velikost náramku přizpůsobit přesně na svoje zápěstí.

Líbí se mi, že náramek není tvořen v žádných "divokých" barvách, ale působí velmi jemně a elegantně, takže se s ním bude určitě dobře dát doplnit kdejaký outfit.  I když šperk může z fotografií působit poněkud masivně, na ruce není vůbec těžký a nosí se velmi příjemně.

Web www.eppi.cz nenabízí jen tyto šperky, ale můžete na nich najít spoustu jiných klenotů. Než je tu všechny vyjmenovávat, doporučuji samotné stránky navštívit a třeba vám něco padne do oka :)


Všem přeji krásný zbytek dne!
Vaše A.

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Tak ten je vážně krásný =).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezky zpracovaný článek :). Jsi holka šikovná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Šárinko, od Tebe mě pochvala obzvlášť potěší! :)

      Vymazat
  3. Velice hezký šperk a ještě lepší článek :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahooj, tohle jsi Ty?? http://2.bp.blogspot.com/-JTX3lmxehfk/UroRuqalhAI/AAAAAAAAGss/Iyh4PkflOkk/s640/Me.jpg :O Jestli ano, moc ti to sluší :)) nemáš na té fotce náhodou nalepovací řasy?? Prosímtě nedala bys tutoriál, jak je nalepit, aby vypadaly co nejpřirozeněji?? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano to jsem já na fotce z mého maturitního plesu :) Nalepovací řasy mám, jsou to jedny z mých nejoblíbenějších, které se nejvíce hodí na různé plesy a akce. Když by ti to pomohlo, o tutoriál se určitě pokusím :) Ono na nalepení defakto nic není, chce to jen pevné nervy :)

      Vymazat
    2. Teď mě tak napadá, nejspíš tu tutoriál nenajdeš ze dne na den. Mám momentálně prodloužené řasy, ale kvůli škole od září je už nebudu moct nosit, takže tento měsíc je nejspíš nechám všechny vypadat a jakmile budu mít řasy opět svoje, tutoriál vytvořím :)

      Vymazat
  5. Náramek je vážně nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, Veru! Je překrásný!! Miluji šperky a tento vypadá opravdu vytříbeně.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři