Arabian make-up

pondělí, února 24, 2014

Ahoj krásky,
máme tu další týden a něco mi říká, že tento bude něčím výjimečný, lepší, jiný... Soudím podle toho krásného slunečného počasí, které tu od rána máme a taky podle toho, že moje zkoušení z veřejné správy na Moc výkonnou dopadlo nad má očekávání - za 2. Nad očekávání proto, protože jsem se za celý víkend na učení ani nepodívala. Důvodů bylo hned několik - česání a líčení slečen na plesy, dělání nehtíků, svatba, likvidování oblečení a následné odvezení věcí pryč.. Člověk se ani nenadál a byl tu večer. Na co jsem si ale čas našla bylo vyzkoušení jednoho líčení, které jsem zaměřila do orientu.

Kdysi jsem na internetu viděla jeden obrázek oka, kde měla slečna žluto oranžové stíny orámované černou linkou a celkový vzhled působil hrozně tajemně, ale na druhou stranu mě nějakým způsobem i přitahoval. Rozhodla jsem se tedy něco podobného také vyzkoušet.


Vzniklo mi toto. Postup byl poměrně jednoduchý. Na celé oko jsem nanesla bílou kajalovou tužku, na kterou mi krásně chytl žlutý a oranžový stín (líčení jsem dělala večer, takže se mi nepovedlo zachytit přesné barvy + navíc ten grafický filtr). Následovalo nanesení černé kajalové tužky do ohybu oka a rozblendění směrem k obočí. Abych zjemnila přechody, použila jsem stříbrný stín, který jsem rozpracovala až těsně pod obočí. Teď byly na řadě linky. Nebála jsem se udělat jí delší ocásek a u vnitřního koutku oka jsem ji protáhla do špičky. To samé jsem  provedla i na spodním víčku.

Make-up na takový způsob by se mi líbil i s jinými barvami, především tyrkysově modrou nebo fialovou. Jak o mě můžete vědět, černou barvu přímo miluju, takže taková tmavá líčení se mi moc zamlouvají a navíc, líčení je moje další vášeň, takže se určitě můžete těšit ještě na jeden podobný typ make-upu.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři